Banereservation

Banereservation

Der er oprettet et elektronisk banebookingsystem, som kan tilgås fra computer, mobiltelefon og tablets. Det kan være en god idé at bookmarke reservationssystemet og denne hjemmeside. Du finder nedenfor "regler" for reservationen samt hjælp til oprettelse.


Har DU husket at oprette alle medlemmer i husstanden i banereservationssystemet. Du skal oprette det enkelte medlem med fornavn og efternavn i "Brugernavn" uanset hvad systemet beder om.


Du finder banereservationssystemet her.

Ved oprettelse i reservationssystemet accepterer du som medlem følgende:


1. Banereservationkalenderen er som udgangspunkt offentlig tilgængelig. Følgende oplysninger fremgår ved en banereservation: navn på spillerne, e-mail samt hvornår reservationen er foretaget.


2. Oplysninger givet ved oprettelse i systemet kan anvendes i forbindelse med medlemslister mv. Er der nogle oplysninger, som du som medlem, ikke ønsker skal være tilgængelige for øvrige medlemmer/offentligt, så skriv xxxx i feltet.  Man accepterer som medlem, at ens navn og e-mail offentliggøres til øvrige medlemmer. Bestyrelsen vil bruge oplysningerne til medlemskartoteket, og bestyrelsen vil derfor sætte pris på så mange oplysninger som muligt. Fødselsdato vil aldrig fremgå offentligt - og skal kun bruges til at søge evt. tilskud til unge fra kommunen.


Er du medlem i Høsterkøb Tennisklub - og skal registrere dig for første gang?


1. Du SKAL i brugernavn skrive dit fulde navn f.eks. Jens Hansen. Dette gælder selvom det fejlagtigt fremgår, at du må bruge e-mail som brugernavn.


2. Du opretter et nyt medlem ved at trykke "Opret en ny brugerkonto"


3. Du skal huske at oprette alle medlemmerne i din husstand, såfremt du har et husstandsmedlemsskab.


Ønsker du at blive medlem?

Er du ikke medlem i Høsterkøb Tennisklub, kan du på læse mere under "Medlem" på hoesterkoebtennis.dk


Reservation af en tid


1. Hvert medlem må kun have en aktuel banereservation. Medlemmet, som har reserveret banen, vil stå nederst på den reserverede tid


2. Ved banereservation indtastes også "spillemakker" (det tæller ikke som en reservation for spillemakkeren). Spiller man double tastes blot en af de øvrige spillere. Der indtastes det fulde navn og efternavn på spillemakkeren.


3. Spiller man med en gæst, skal der under "spillemakker" skrives Gæst samt gæstens fornavn og efternavn


4. Banereservationkalenderen er som udgangspunkt offentlig tilgængelig. Det er kun navn, e-mail og reservationstidspunkt, som fremgår af banereservationskalenderen.


5. En reservation er ikke længere gældende, hvis man kommer mere end 15 min. for sent