Om tennisklubben

Høsterkøb Tennisklub


Læs mere om historien bag klubben, banen, lokalområdet, bestyrelsen, vedtægter og meget mere.

Høsterkøb Tennisklub har i 2018 igen fået en bane. Klubben blev oprindeligt etableret i 1975 af ihærdige Høsterkøb borgere, og der blev sidenhen anlagt en grusbane ved siden af skolen.


Efter klubben havde fungeret i 27 år meddelte kommunen i 2002, at banen ville blive inddraget til fordel for pavillioner til skolen. I den forbindelse lovede kommunen og borgmesteren, at banen ville være genetableret indenfor 3 år. Borgmesteren sendte endvidere garantien på skrift. 


Der skulle gå 16 år inden der igen kan spilles tennis i Høsterkøb - men nu på en multibane på den oprindelige placering og ikke en tennisbane.


Bestyrelsen finder forløbet og valg af løsning stærkt utilfredsstillende. Der kunne f.eks. sagtens være skabt andre løsninger som både skole, tennisklub (og fodboldklub) havde været endnu mere tilfredse med. Bestyrelsen er endvidere bekymret for, hvoledes en tennisbold vil hoppe efter et par år, når der bliver spillet fodbold og leget på banen mange timer om dagen. Dette er gentagende gange meddelt kommunen.


Bestyrelsen i Høsterkøb Tennisklub har imidlertid valgt at kigge fremad og vil forsøge at skabe rammer, så medlemmerne bedst muligt kan nyde at spille tennis i byen. Der skal skabes et godt samarbejde med skolen, og banen skal være med til at styrke det sociale samvær i Høsterkøb. Der vil på sigt endvidere blive arbejdet på at få flere børn til at spille tennis, hvilket også er grunden til de attraktive priser for et familiemedlemskab. Foto fra Høsterkøb


Klubben er beliggende i det smukke naturskønne Høsterkøb. Læs mere om Høsterkøb her. Selve banen er placeret i en fordybning ved siden af skolen i grønne omgivelser. Der er således meget lidt vind. Underlaget er kunstgræs, og der er kun striber til tennis. Tennisklubben har adgang til banen i weekender, helligdage samt alle hverdage undtagen mellem kl. 8-16.

Bestyrelsen i Høsterkøb Tennisklub


Troels Gunnargaard

 

Formand      Gitte Livbjerg


Kasser

Michael Veith

 Alex David   Givskov


 Træner

Agnete Skaarup Bendsen


Yoga